Betrekt u binnenkort of over niet al te lange tijd een nieuwbouwwoning in Haarlem? Bij de inrichting van uw nieuwe woningen heeft u de keuze uit allerlei soorten vloeren. Vaak zijn er wensen op het gebied van comfort, design en kleur, maar ook ten aanzien van onderhoudsgemak. Wat dat betreft komen de onderstaande vloer-ideeën zeker van en kan u daarmee volop inspiratie opdoen om de beste keuze te maken.

PU gietvloer: modern gemak met strakke look

Een polyurethaan (PU) gietvloer is een van de leuke ideeën als het om de keuze voor een vloer voor uw nieuwbouwwoning in Haarlem gaat. Dit is een type vloer dat zelfs een perfecte keuze is voor nieuwbouwwoningen. Dat is te danken aan het moderne gemak en aan de strakke look die gekoppeld is aan een PU gietvloer. Deze vloeren zorgen voor een ruimtelijk effect omdat het oppervlak geen naden kent. Het comfort is fantastisch en bovendien heeft u de keuze uit alle kleuren. Het moderne gemak uit zich onder meer in het snel en efficiënt schoonmaken van deze vloeistofdichte vloer.

Woonbeton: naadloze luxe met natuurlijke look

Een andere vloeridee voor uw nieuwe woning in Haarlem is woonbeton. Dit is een perfecte keuze als u graag een stijlvolle look in huis wenst. Woonbeton voorziet in een naadloze luxe vloer, waarbij de natuurlijke uitstraling van beton erin herkenbaar is. Woonbeton staat schitterend in de woonkamer, maar net zo mooi in de woonkamer. Ook zijn woonbetonvloeren steeds vaker terug te zien in badkamers vanwege het chique effect op de ruimte. Het is ook mogelijk om voor een combinatie van naadloze vloeren in huis te kiezen. Bijvoorbeeld door PU gietvloeren in de woonkamer, slaapkamers en keuken aan te brengen en woonbeton in de badkamer. Wat dat betreft is het gemak, design en comfort dan overal aanwezig in uw nieuwbouwwoning in Haarlem.

Pin It on Pinterest