Veel mensen rijden in Nederland op een scooter omdat dit erg gemakkelijk is in termen van woon-werkverkeer, maar ook als het gaat over de recreatie in en om de stad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen graag een combinatie maken op vakantie: met de auto en scooter op vakantie gaan. We nemen in deze blog met je door hoe je dat op een eenvoudige manier kunt realiseren. Bij goedkoop auto huren rotterdam vind je precies wat je nodig hebt om lekker op vakantie te kunnen gaan. 

Voordelen huurauto 

Met een huurauto kun je lekker op je eigen tijd weg naar het vakantieadres, heb je bijvoorbeeld een staanplaats op een camping in Spanje, dan is het raadzaam om vroeg weg te gaan, zodat je lekker op tijd aankomt. Je hebt namelijk een heleboel kilometers voor de boeg. Waarschijnlijk wil je ook wel even rusten of een korte overnachting doen. Al dat soort zaken zijn niet te doen met een vervoermiddel als de trein. Daarbij maakt een auto het mogelijk om veel spullen mee te nemen. 

Neem je scooter mee op vakantie 

Rond scooteren in de omgeving van je camping in Spanje is erg leuk. Je kunt achter je huurauto een aanhangwagen binden waar je scooters op zet. Dan neem je dus je eigen scooter mee. Een andere optie die wat gemakkelijker te realiseren is, is een scooter huren bij de camping en dan rondrijden. Dit is dan ook wat veel mensen doen die ervan houden om met de autovakantie te gaan en tegelijkertijd ook de omgeving willen verkennen met de scooter. 

Rondrijden in Nederland 

Natuurlijk is het ook zo dat in Nederland veel te beleven is als het gaat over rondrijden op je scooter. Het kan handig zijn om een huurauto te hebben waarmee je naar een bepaalde plek rijdt, met de scooter achterop de aanhanger, om daar dan te toeren op die tweewieler. Ook hier is er vaak de mogelijkheid om een scooter (of die andere tweewieler: de fiets) te huren. 

Het is raadzaam om met de verhuurder van de auto goed te overleggen wat precies de voorwaarden zijn voor de huur.

Pin It on Pinterest